L’art cinètic, la luminiscència, la sostenibilitat i Frida Kahlo inspiren els Projectes Finals d’Estilisme

El departament d’Estilisme d’Indumentària destaca la qualitat dels Projectes Finals de Cicle que l’alumnat ha presentat en la convocatòria de juny de 2018-2019. Cal recordar que aquest passat curs dita especialitat –juntament amb Fotografia i PDO– ha passat a impartir-se per la vesprades. La iniciativa ha tingut molt bona acollida permetent així ampliar matrícula cap a altres sectors més professionals per la seua compatibilitat horària.

L’alumna Georgina Sansalvador per a la firma  ‘GINA Atelier’ va presentar la col·lecció IK Moda Sostenible apostant per la filosofia slow fashion. Ha buscat la sostenibilitat a través de matèries primeres naturals i sistemes de producció respectuosos amb el medi ambient. La col·lecció està inspirada en la cultura Maia condicionada per la morfologia de les peces i la paleta cromàtica.


Lourdes Megías va presentar ‘The Band’, una marca que proposa trencar les barreres de gènere en l’àmbit de la moda. ‘Space SS 2020’ és una col·lecció unisex inspirada en l’art cinètic, art que simula el moviment, desenvolupat en els seus looks a partir de l’espai per tall amb làser i la línia degradada per estampació.

Carmen María Bueno va presentar ‘Mi Frida’ una col·lecció inspirada en la vida de la pintora mexicana Frida Kalho. El projecte representa el creixement personal de la pintora mostrat un primer estadi de l’artista envaïda pel dolor, un segon estadi sumit en l’aparença i un tercer en el qual reflecteix el seu alliberament personal a través del seu món interior.

Irene Vilanova va presentar ‘LUZ’, una col·lecció que mostra l’apoderament femení atorgant-li visibilitat a través de la llum. S’inspira en el canvi social que es va produir en els 80 prenent com a referència a les dones que van obtindre posats de responsabilitat. Actualitza l’estètica dels 80 innovant amb materials luminescents i fent un ús simbòlic del color per a deixar constància de l’evolució d’aquesta en la societat.

Desplaça cap amunt