SELECTED’19 i outlet de llibres de disseny

Aquest dimecres 30 de gener a les 10.30 en el saló d’actes es presentarà el SELECTED’19 als alumnes i professors de l’Escola. SELECTED està concebut d’una banda com una plataforma digital per a compartir la creativitat visual i la inspiració a través de les múltiples categories de disseny: gràfic, de producte, il·lustració, arquitectura, fotografia, disseny d’interiors, disseny industrial, desenvolupament i indústries creatives, entre moltes altres.

I també és un esdeveniment que anualment busca contextualitzar la constant innovació de la indústria del disseny a nivell mundial i concentrar en els dos dies que dura, tota la creativitat, inspiració i les tendències que es desenvolupen a nivell professional en el sector de les arts visuals. Així, s’ofereixen conferències, exposicions, taules redones i altres activitats per a intercanviar idees i fer comunitat.

Ja està oberta la convocatòria de presentació de projectes per a aquesta nova edició que tindrà lloc els dies 15 i 16 de novembre a Bilbao. Cal destacar que l’exalumna de Disseny Gràfic, Vanessa Jaijo, va ser una de les creadores reconegudes en l’edició de 2018 pel seua TFT ‘Tipografía para leer’ que se centrava en la investigació de nous sistemes tipogràfics adaptats a estudiants de primària.

A aquesta presentació li acompanyarà un outlet de llibres de disseny i cultura visual que tindrà lloc en el vestíbul de l’EASDAlcoi de dimecres 30 a dijous 31.

Desplaça cap amunt