L’alumnat de Moda i Interiorisme elabora un showroom de bosses a l’EASDAlcoi

Les especialitats d’Interiorisme i Moda han unit esforços per a crear un espai expositor de bosses en la planta -3 de l’EASDAlcoi. Els alumnes de 3r de Disseny de Moda han treballat en l’assignatura de Taller d’accessoris de moda i complements tèxtils en l’elaboració d’una sèrie de bosses. La iniciativa ha sigut concebuda com un projecte d’autor pel que han tingut total llibertat creativa tant en la conceptualització i disseny, com en l’elecció de teixits i tècniques de manufacturació.

Una vegada confeccionats tots els dissenys i estant llestos per a la seua exhibició és quan les alumnes de 3er de Disseny d’Interiors, guanyadores del concurs de d’aparadorisme nadalenc i dins de l’assignatura d’Arquitectures efímeres, han ideat i materialitzat una estructura per a mostrar les creacions de les companyes de Moda. Aquesta instal·lació està basada en el reciclatge de materials, caixes de cartó principalment, amb les quals se’ls dóna un nou ús com a suport de presentació de les bosses.

És la primera vegada que es duu a terme una col·laboració d’aquest tipus, però des de tots dos departaments assenyalen que no serà l’última: “Moltes vegades les especialitats no interactuem per no suposar una molèstia els uns als altres, però aquesta és la prova de que es pot i es deu cooperar per a crear sinergies i projectes més que interessants”.

Desplaça cap amunt