Taller de minivestits impartit per Belén Ramis

El Departament de Moda, dins de l’assignatura de Disseny Bàsic de primer de grau, ha dut a terme un taller per a la realització de minivestits per a nines, marionetes i minibustos. El workshop va tenir lloc dimarts 25 d’octubre de la mà de la professional Belén Ramis Leal, exalumna de la nostra escola i experta del sector.

Belén Ramis ja va demostrar durant els seus estudis un gran interés per la moda infantil i la indumentària a escala reduïda per a nines. A més, va enfocar el TFT en la realització d’una col·lecció de minivestits per a les famoses nines articulades Ball Joined Doll. Actualment treballa com a dissenyadora de moda a la multinacional JC Toys, amb seu central a Castalla, una de les empreses de nines més importants a nivell nacional.

Al taller, l’alumnat ha aprés a realitzar patrons i confeccionar vestits a escala reduïda, utilitzant tècniques avançades i consells específics sobre els tipus de teixits i fornitures més apropiats per a aquest àmbit. Aquesta activitat també ha permés conèixer un altre sector i una altra eixida professional dins de les innombrables que ofereix el camp de la moda.

Desplaça cap amunt