Vanessa Jaijo, exalumna de Gràfic, entre les autores més selectes del disseny europeu

Vanessa Jaijo, exalumna de Disseny Gràfic, ha estat escollida pel jurat de SELECTED 2018 com una de les creadores emergents del panorama del disseny europeu i internacional pel seu Treball Final de Titulació ‘Tipografia para leer’. L’acte d’entrega de premis va tindre lloc a Bilbao el passat dissabte 17 de novembre i Jaijo va estar acompanyada pel seu tutor del projecte Rafael Calbo.

SELECTED és un festival que busca contextualitzar la constant innovació de la indústria gràfica a nivell mundial i concentrar en els dos dies que dura, tota la creativitat, inspiració i les tendències que es desenvolupen a nivell professional en el sector de les arts visuals. Així, s’ofereixen conferències, exposicions, taules redones i altres activitats per intercanviar idees i fer comunitat.

Una altra de les iniciatives que es realitzen és ‘Selected: The Book’ que conté una selecció dels treballs dels artistes i dissenyadors que al parer del jurat de la plataforma destaquen com a “referents d’inspiració visual”. ‘Tipografía para leer’ està en l’edició d’aquest 2018.

El TFT de Vanessa Jaijo se centra en la investigació de nous sistemes tipogràfics adaptats a estudiants de primària que milloren la recepció de informació i continguts segons la etapa educativa en la que es troben. La recerca dóna claus bàsiques per a poder-les aplicar al disseny editorial innovant en llibres de text i lectura.

2 comentaris a “Vanessa Jaijo, exalumna de Gràfic, entre les autores més selectes del disseny europeu”

  1. Pingback: SELECTED’19 i outlet de llibres de disseny | EASD Alcoi.

  2. Pingback: EL TFT de Vanessa Jaijo l’únic projecte valencià seleccionat als Premis gaudeamusPROJECTA | EASD Alcoi.

Els comentaris estan tancats.

Desplaça cap amunt