Escolliu com serà el reciclatge a l’EASDAlcoi!

Des de la direcció de l’EASDAlcoi es va plantejar al departament de Producte que els alumnes projectaren el disseny d’un sistema de reciclatge per implementar-lo i millorar aquest procés dins de les aules i les instal·lacions de tota l’Escola.

De totes les propostes presentades, l’equip directiu n’ha seleccionat dos per a que tot aquell que vulga puga votar la que més li agrade a l’instagram de l’Escola durant aquest dimecres 4 de desembre. El dia 5 anunciarem quin ha estat el projecte més votat.

Participeu! El reciclatge és una cosa de totes i tots!

BLURRY BIN

La proposta Blurry Bin és fàcil d’utilitzar i simplifica el seu buidatge, a més de reduir l’ús de bosses de plàstic. La grandària de cada contenidor s’adapta a les necessitats pròpies de les diferents classes de residus (paper, plàstic, metall, vidre i resta) segons el volum i la quantitat en què es generen. Per a això, s’ha fet un estudi previ del seu consum a l’Escola. Això facilita el treball de les persones encarregades de la neteja del centre. Blurry Bin s’ubicaria dins de les aules i el material usat és translúcid, la el que permet que es vegen les quantitats i siluetes de la brossa. Això fa allò que normalment s’amaga es convertisca en una cosa artística, visible i natural dins del seu entorn.

SURO CONTAINER

Suro Container es tracta d’un disseny que no fa ús de materials plàstics, sent apilable i de fàcil emmagatzematge degut a la forma modular de la carcassa i al material de suro de la bossa. El disseny està plantejat per a ocupar el menor espai possible, pel que va ancorat a la paret, d’aquesta manera no entorpeix l’espai de circulació dins de la classe. D’altra banda, se substitueix la identificació clàssica de colors per una sèrie de símbols atractius i concrets, encunyats en l’estructura metàl·lica. Així mateix, posseeix un sistema de buidatge per la part inferior que facilita aquesta acció, evitant que els residus queden escampats fora del contenidor. El disseny compta amb la possibilitat de combinar-lo de diferents formes sobre la base de l’espai de la paret en qüestió i per la seua estètica s’integra en els espais de l’Escola, sent en essència un disseny senzill i funcional.

Desplaça cap amunt