Susana Blasco explicarà la versatilitat creativa del collage a l’EASDAlcoi

La dissenyadora gràfica i il·lustradora Susana Blasco vindrà el dimecres 6 de març a l’EASDAlcoi a fer una xerrada al voltant de la seua trajectòria creativa i les seues obres en l’àmbit gràfic i l’artístic. Serà a les 11.30h al saló d’actes on mostrarà com el concepte, el joc de combinacions i la experimentació són elements bàsics en les seues creacions.

Una de les tècniques que més ha treballat al llarg dels seus més de 10 anys de carrera i que li ha fet guanyar un Premi Gràffica l’any 2017 ha estat el collage. Tot un món de possibilitats per a les mescles, les dobles lectures i la generació d’idees noves que tant atrau a Blasco. Realitzarà també un taller de 16 a 20h amb alumnes per tal de transmetre tot el potencial d’aquest tipus de composicions.

Un dels seus projectes més reconeguts en aquest sentit és ‘Antihéroes’: “Són fotografies realitzades amb telèfon mòbil de diferents objectes quotidians col·locats momentàniament sobre retrats antics. Sense cap retoc fotogràfic, les imatges es publiquen directament en Instagram amb el filtre earlybird”. És clara la vinculació de Susana Blasco amb la poesia visual, per això serà ella qui tanque el cicle de conferències i tallers dedicats a aquesta disciplina artística en el que ja van participar Josep Sou i Isidro Ferrer.

Comments are closed.

Scroll to Top