Menu
 
Intervencions poètiques a l’escola.
24 de gener de 2014

El 19 de desembre de 2013 es van realitzar dues intervencions a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi per tancar l’any d’una manera artístico-plàstica.

La primera realitzada per alumnes de 4t curs del departament d’interiors com a una experiència de generació i gestió d’un esdeveniment poètic a través de la intervenció d’un espai amb distints elements heterogenis que van conformar una realitat sensorial i vivencial plena de significacions obertes a la interpretació.

La segona titulada Laberint combinava la intervenció espacial i l’acció performativa. Realitzada per alumnes dels departaments de il·lustració aplicada, estilisme d’indumentària i disseny gràfic, Laberint estava conformada a partir d’una espiral com a forma encisadora, emblemàtica, com a forma creixent constant, sense fi, una forma que envolta, acull. Al voltant i dintre d’aquesta espiral es va desenvolupar l’acció que fusionava la música, la moda, la paraula i es van transmetre diferents sensacions, així com diversos aspectes del nostre inconscient individual i col·lectiu amb subtils cites mitològiques.

Moda
NOVES EXPOSICIONS A L’EASDALCOI
Moda
PLISAT: APLICACIÓ CREATIVA
Biblioteca
NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Interiorisme
PROJECTES FINALS DEL CICLE SUPERIOR DE PDO
Moda
NOVES EXPOSICIONS AL CENTRE COMERCIAL ALZAMORA