Menu
 
Magda Arques, professora de Gràfic, oferirà el taller ‘El fantasma de la màquina’ a l’IVAM CADA
17 d'octubre de 2019

Un taller “pràctic, col·laboratiu i participatiu” és la proposta de Magda Arques, professora de l’especialitat de Disseny Gràfic de l’EASDAlcoi, per a aquest dissabte 19 d’octubre a les 11h a l’IVAM CADA ALCOI

Es tractarà d’una sessió de dos hores i mitja en la que el punt de partida és el nou disc que està preparant el grup Júlia: ‘Casa’. A partir d’aquest concepte es desenvoluparà tota la experiència que prendrà forma a través d’objectes casolans i elements quotidians que serviran com a eines de creació.

La metodologia que planteja Arques és el disseny condicional, basat en fixar uns mínims amb els que començar a jugar i provar per a aportar una sèrie d’idees i solucions col·lectives. Aquestes no es veuen quartades pel resultat, allò important realment és tot el procés. Les creacions que sorgisquen s’inclouran a la gràfica de l’esmentat disc.

Cal destacar que Magda Arques ha estat guanyadora, junt a l’exalumna també de Disseny Gràfic Sofia Hernández, d’un premi Ovidi Montllor al Millor Disseny pel treball (del que també se’n parlarà) realitzat a l’anterior disc de Júlia ‘Pròxima B’.

Tots aquells que interessants en participar del taller poden fer-ho de manera gratuïta emplenant aquest formulari.

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa