Menu
 
PROJECTE SOMRIURES
28 de juliol de 2021

Aquest projecte realitzat com TFT de Disseny gràfic ha sigut triat per a enviar a la 9a edició del Bid_Mad.

Somriures. Projecte de connexió vital.  Sara Marín Ferrándiz.

Descripció:

Imatge gràfica i campanya divulgativa de l'associació Somriures. Agrupació de 70 famílies, pares i mares de persones amb diversitat funcional, que solament volen ser escoltats per a denunciar l'escassetat de recursos que reben i reivindicar la dignitat d'una vida plena per als seus fills.

Per a donar major visibilitat a l'associació i perquè la societat prenga consciència de les seues reivindicacions s'ha creat una identitat gràfica potent i una campanya de conscienciació, convertint en protagonistes a les persones amb diversitat funcional del col·lectiu. Una campanya creada amb caràcter humà i mitjançant conceptes com la inclusió, l'empatia i la diversitat.

Metodologia:

Basada en la pràctica del disseny, es defineix i delimita un problema de comunicació per a oferir solucions comunicatives eficaces. Ajudar al fet que determinats col·lectius puguen fer arribar els seus missatges i reivindicacions a una societat cada vegada més alienada. En aquest cas, el contacte directe amb els protagonistes de l'associació va ser fonamental per a interioritzar les seues problemàtiques i reivindicacions. Una vegada establit aquest contacte, es va tractar que aquests missatges arribaren a la societat d'una manera emotiva i, alhora, dinàmica i optimista. Una campanya en l'entorn urbà acompanyada en les xarxes socials amb un motion graphic que va permetre narrar tota la problemàtica de l'associació.

 

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival