Conferència ANA ESTEBAN

L’alumnat del Grau de Moda i del Cicle d’Estilisme d’Indumentària, va assistir en la conferència impartida per Ana Esteban, dissenyadora de moda i vestuari escènic, en coordinació amb l’assignatura de Projectes d’Indumentària Escènica.

Ana Esteban, és una gran referent per al nostre alumnat, tant pels seus orígens formatius a l’EASD d’Alcoi, com per la seua projecció professional. Va presentar les seues creacions en diferents disciplines, ens va explicar els seus inicis a la nostra escola i com va desenvolupar el seu potencial creatiu, durant 15 anys, amb Amaya Arzuaga. Actualment s’ha especialitzat en vestuari escènic per a dansa.

En la presentació va explicar els seus últims dissenys de vestuari realitzats per a la companyia OtraDanza (https://www.otradanza.es/index.php/es/trabajos), i va tindre la generositat de compartir amb l’alumnat el procés creatiu desenvolupat en cadascun d’ells, especificant tant la idiosincràsia del vestuari de dansa, com la complexitat en la proposta de cadascuna de les obres. Ens va mostrar el seu treball de vestuari en les obres PI, ARBRE, VIGOR MORTIS, LA CONSAGRACIÓ DE LA PRIMAVERA, MAR NOSTRE, LA BANDA I ADE

L’alumnat ha gaudit molt amb la seua presentació i ha tingut una gran valoració de la conferència.

Moltes gràcies Ana Esteban per a compartir la teua experiència amb nosaltres.

Desplaça cap amunt