Menu
 
Cruz Novillo obri les portes del seu estudi als alumnes de Gràfica Publicitària
18 de febrer de 2019

L’alumnat de 1er de Gràfica Publicitària va realitzar el passat 8 de febrer un viatge d’estudis a Madrid per conèixer l’estudi del mític dissenyador gràfic (i també escultor i pintor) José María Cruz Novillo. Durant la visita van poder apropar-se a la realitat professional i creativa d’aquest grafista que duu des dels anys 50 en actiu i és responsable d’algunes de les imatges gràfiques més transcendentals de la història recent d’Espanya.

Cruz Novillo és autor de la identitat corporativa d’entitats com Correos y Telégrafos o Renfe, de partits com el PSOE, d’empreses de l’envergadura de Repsol i també de tot el disseny dels bitllets de les pessetes del Banc d’Espanya i d’alguns dels cartells de les pel·lícules més emblemàtiques del cinema espanyol (El Espíritu de la Colmena o Escopeta Nacional). Els seus dissenys han format part del nostre dia a dia des de fa de cinc dècades.

És un clar referent dins del món del disseny gràfic i una font d’inspiració de la que els alumnes de Gràfica Publicitària van poder aprendre aspectes com la potencialitat comunicativa, l’ús de formes bàsiques en els llenguatges visuals o les metodologies de treball que permeten seguir innovant en aquest sector des de fa més de mig segle.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic