‘Claves del diseño en plástico’, el workshop que impartirà l’exalumne Javier Moreno

L’exalumne de Disseny de Producte i fundador de Bambú Studio, Javier Moreno, impartirà aquest dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 de novembre el workshop ‘Claves del diseño en plástico’ dirigit principalment als alumnes de 3er i 4t de Producte.

Amb aquest taller es pretén transmetre a l’alumnat els recursos suficients perquè puga planejar, definir i desenvolupar un producte de qualitat amb un alt percentatge de components de plàstic, tenint en compte les seues característiques i les limitacions de temps pròpies del treball en l’àmbit professional. D’aquesta manera, altres ltres dels objectius són que els estudiants siguen capaços de distingir els diferents tipus de plàstics i els seus processos de producció i a més, puguen plasmar les idees a desenvolupar en maquetes ràpides i esbossos. Tot açò tenint sempre l’observació i la curiositat com a peces claus.

El workshop estarà dividit en tres sessions. La primera d’elles (la del dimecres 28) constarà d’una introducció teòrica i l’elaboració d’un ‘briefing’ i planificació del projecte. La segona (la del dijous 29) se centrarà en el desenvolupament de productes mitjançant l’elaboració d’esbossos i la definició i selecció del producte. I per últim, la tercera (del divendres 30) consistirà en la finalització dels productes i la seua presentació.

Javier Moreno, diplomat en Disseny de Producte en l’EASDAlcoi, és a més fundador de l’agència de disseny Bambú Studio situada a Alcoi. Amb ella, des de 2016 desenvolupa projectes a nivell internacional (Regne Unit, Dinamarca, Alemanya, Hong Kong, EE.UU) encarregant-se per complet tot el procés de creatiu i adaptant-se a les necessitats de cada producte i client.

1 comentari a “‘Claves del diseño en plástico’, el workshop que impartirà l’exalumne Javier Moreno”

  1. Pingback: Fotogaleria del workshop ‘Diseñar en plástico’ de Bambú Studio | EASD Alcoi.

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top