Fotografia Interiorisme Héctor Rubio

Héctor Rubio i la seua fotografia d’interiors seran protagonistes d’un workshop

El pròxim dimecres, 15 de febrer, a les 9 hores a l’Auditori de l’Escola d’Art i Superior i Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi), tindrà lloc un workshop que estarà centrat en la fotografia d’interiors d’Héctor Rubio, tot i que el seu treball també abasta vessants com el retrat, producte o d’altres més personals. Primerament es farà una conferència per a, tot seguit, realitzar dues pràctiques fotogràfiques: una sobre la fotografia objectual que es farà en el plató i l’altra que es farà en els espais interiors de l’escola com a protagonistes.

En la conferència, el ponent parlarà dels seus inicis en la fotografia professional, la seua evolució més significativa, les claus per a la seua permanència en el mercat i també farà una breu exposició dels seus treballs més representatius.

Héctor Rubio és graduat en Zoologia, encara que després va reencaminar la seua trajectòria i va estudiar fotografia en l’Escola d’Arts i Oficis de València, una de les seues passions adolescents. A partir d’aquell moment, el que inicialment era un hobbie va anar consolidant-se gràcies a diferents reconeixements que va aconseguir, com la beca de fotoperiodisme “Ciudad de Gijón” o alguns premis locals com el “València Crea” en 2002 o el de millor portfoli en la “XXXIV Exposició Nacional de Fotografia del Mediterrani”, que li permeteren evolucionar com a fotògraf i poder fer alguna exposició.

A partir d’aleshores començà a treballar amb alguna agència de fotoperiodisme i altres clients com L’Oréal España, Fira València, Global Cosmetics o Arkoslight, entre d’altres. Però és quan comença a col·laborar amb el Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV) que encamina el seu treball als reportatges de disseny d’interior, que s’han convertit en la part més important del seu treball. D’entre les fotografies per a interioristes, destaquen les realitzades per a Carmen Baselga, Vicente Navarro o Cota cero interiorismo, així com les d’alguns arquitectes com Sanahuja&partners o Haditt arquitectos.

Desplaça cap amunt